Uw hovenier sinds 1978

Sfeerverlichting tuin

Zoekt u naar een betere sfeerverlichting tuin? Om uw tuin ook in de avonduren gezellig te maken? Of juist om uw tuin veiliger te maken? Met een lichtplan van De Biesbosch Gijsbers Groep zit u goed. Wij brengen donkere hoeken vooraf in kaart en zorgen voor de juiste aansluitingen in de tuin. Eventueel aangevuld met spotverlichting, ledverlichting, terrasverlichting, lantaarns, grondverlichting, pad verlichting, vijverlicht en wandverlichting.

Door onze goede samenwerking met leveranciers, kopen wij de verlichting zeer voordelig in. En rekenen het voordeel aan u door. Heeft u een bepaalde tuinstijl gerealiseerd? Geen probleem, we zoeken bijpassende lampen uit die bij uw tuin passen. Een sfeerverlichtingsplan uit laten voeren voor uw achtertuin, voortuin en zijtuin? Onze tuinontwerper adviseert u graag.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Sfeerverlichting tuin: breng uw opties in kaart

Natuurlijk is het mogelijk om allemaal verschillende lichtopties aan te brengen in uw tuin. Maar mooier is om te kiezen voor een samenhangend geheel. Een bepaalde stijl die terugkomt. Of wanneer u juist gebruik maakt van alleen maar ledverlichting.

Met een verlichtingsplan van ons hoveniersbedrijf brengen wij uw wensen in kaart. We zorgen voor een samenhangend geheel, zodat uw (nieuwe) tuin netjes wordt afgewerkt. In het bijzonder denken we na over uw veiligheid in de tuin. Bijvoorbeeld vijververlichting, pad verlichting en poort- en hek verlichting. Niet alleen spotverlichting in uw tuin is mogelijk, maar ook spotverlichting in veranda’s en verlichting in stoeptegels.

Zodoende is uw tuin ook in de late avonduren gewoon toegankelijk voor u en uw gasten.

Een verlichtingsplan wordt bij ons aangevraagd als losse dienst, maar vaak ook in combinatie met een nieuw tuinontwerp. Wanneer u het in combinatie aanvraagt met een tuinrenovatie, dan denken we onder andere na over het aantal gewenste stopcontacten, aansluitingen, kabels en afwerking. Meer ontdekken over een lichtplan voor uw tuin? Vraag persoonlijk advies aan via: info@debiesboschgijsbersgroep.nl.

Ga voor een lichtplan om meer sfeer aan uw tuin toe te voegen

Kortom: meer sfeerverlichting in uw tuin creëren? Ga voor een uitgedacht lichtplan. Daar staat tegenover dat het mogelijk is om dezelfde soort verlichting van uw achtertuin meteen door te trekken naar uw voor- en zijtuin. De hele uitstraling van uw tuin blijft zo toch één geheel.

Vraag nu via dit formulier meer informatie op en ontdek eveneens de kosten voor sfeerverlichting tuin.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen