Uw hovenier sinds 1978

Openbare groenvoorziening

Bij openbare groenvoorziening zorgen we voor een nette, verzorgde buitenruimtes. Of dat nu gaat om een woonwijk, binnenplaats, parkeerterrein, schoolplein of sportveld. Ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht helpt u snel verder met het inrichten en verzorgen van al het groen. Denk daarbij aan het aanleggen en verzorgen van plantenborders, wegbermen, sportvelden, vijverpartijen, bomen (snoeien, inspecteren of verwijderen), bodembedekkers en/ of bloemenweiden.

Groen heeft een positieve invloed op mensen en biedt vanuit een zakelijk oogpunt ook veel voordelen. Zo ervaren mensen een beter humeur en meer concentratievermogen wanneer zij omgeven zijn door groen. Laat u daarom goed adviseren bij het inrichten van groenvoorziening in de omgeving.

Vraag vandaag een offerte op om achter de kosten te komen wanneer u kiest voor samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een offerte op maat, via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor al uw groendiensten

Belangrijk bij groendiensten is oog voor kwaliteit. Dat leveren wij al tijdens de aanleg. We zorgen namelijk voor hoogwaardige materialen en veelzijdige beplanting. Ook verzorgen we uw planten tussentijds graag. Door ze bijvoorbeeld extra mest en voedingstoffen te geven. Periodiek uw perceel laten onderhouden is wenselijk. Zo zorgt u namelijk voor een fijne ontvangstruimte. Ideaal voor als school, bedrijf, (zorg)instelling of sportvereniging die dagelijks nieuwe en bestaande bezoekers ontvangt.

Voor het op grote schaal inrichten van een terrein, helpt onze tuinontwerper u verder. Eveneens bieden wij sinds kort de mogelijkheid aan tot een professioneel 3D tuinontwerp. Zo ontdekt u een visueel resultaat, nog voor de aanlegwerkzaamheden. Kijk voor meer informatie over 3D groenaanleg bij onze dienst: tuinontwerp.

Openbare groenvoorziening aanvragen

Openbaar groenvoorziening laten aanleggen, herstellen of onderhouden? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u snel op weg. Dat doen we met een vakkundig team van hoveniers, boomverzorgers, uitvoerders en tuinontwerpers. Bovendien zijn we als organisatie ook ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Zo ontvangt u het beste resultaat!

Vraag vandaag nog een offerte op voor het aanleggen, opnieuw inrichten of onderhouden van openbare groenvoorziening. En ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.