Uw hovenier sinds 1978

Ontwerp achtertuin

Een professioneel ontwerp achtertuin laten maken? De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht helpt u graag! Een goed tuinontwerp is essentieel om uw tuindromen te verwezenlijken. Van kleine stadstuinen tot bijzondere thematuinen.

Onze hoveniers staan voor u klaar! We bespreken graag vrijblijvend de wensen met u door. Stel uw vraag en laat uw gegevens achter.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ori√ęnterend gesprek

Wij begrijpen dat het aanleggen of renoveren van een achtertuin een grote klus is. Hier wilt u iemand voor inschakelen die alle kennis in huis heeft om de klus goed te klaren. De Biesbosch Gijsbers Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Onze hoveniers hebben een hart van groen! Bekijk eens onze projecten om te zien wie u is voorgegaan. Er is zo veel mogelijk binnen de tuin! Vaak meer dan u denkt. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een overkapping of duurzame tuin? Genoeg keuzes. Ons team staat u bij en geeft u passend advies op maat.

2D of 3D tekening ontwerp achtertuin

Als we elkaar tijdens het intakegesprek hebben gekozen, en u groen licht geeft, gaan onze ontwerpers aan de slag met het definitieve plan. Dit wordt ook wel de tuintekening genoemd. Dit is een 2D-tekening die een gedetailleerde plattegrond van uw tuin weergeeft. Op deze manier krijgt u echt een gevoel bij de droomtuin. Twijfelt u nog? Dankzij ons geavanceerde helix-CAD tekenprogramma kunnen we u nóg meer van het ontwerp laten zien. Indien gewenst stellen we een 3D-ontwerp samen waarbij u meer meekrijgt van de lichtinval, tuindiepte en inrichting. Bekijk de prijzen op de website.

Gratis informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over een professioneel ontwerp achtertuin? Laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden. Volg ons ook via Pinterest om alvast inspiratie op te doen voor uw nieuwe tuinproject.

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen