Uw hovenier sinds 1978

Moderne landelijke tuin

Bent u op zoek naar een moderne landelijke tuin? Beide tuinstijlen zijn natuurlijk goed met elkaar te combineren. Ze bevatten allebei strakke lijnen, veel overzicht, ruimtelijke indeling en vaak veel eentonige groene beplanting.

Een moderne landelijke tuin is voor veel mensen de ideale tuinstijl. Dat komt door haar eenvoud. Er wordt namelijk erg goed nagedacht over de samenhang van verschillende onderdelen, zodat er een optimaal gevoel van rust wordt gecreëerd. De tuin is altijd afgewerkt met hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld grind en grote antracieten terrastegels. In enkele gevallen wordt er ook gewerkt met hout. Zoals bij een overkapping, vlonder of pergola.

Is de moderne landelijke tuin een tuinstijl die u graag terugziet in uw eigen tuin? Dan zorgen we er graag voor dat deze droom werkelijkheid wordt. Ook in kleine en midden grote tuinen is dat zeker mogelijk!

Kom voor meer informatie over onze werkwijze eens met ons in contact. Of vraag meteen een prijs aan om meer inzicht te krijgen in de totale kosten.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een nieuwe tuin aanleggen of renoveren

Bij het renoveren of nieuw aanleggen van uw ideale tuin komt nogal wat kijken. Niet alleen moet u alle formaten goed opmeten, ook moet u nadenken over de zichtlijnen, het uitzicht op de tuin, kleurgebruik, balans, tuinindeling en alle mogelijke materialen en beplanting. Er komt dus veel reken- en denkwerk bij kijken.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Dordrecht die alle facetten omtrent tuinontwerp met veel plezier uit handen neemt. Wij zijn namelijk expert op het gebied van tuinen. Geen tuinstijl is voor ons te gek. We combineren graag trends en materialen om tot een ideale oplossing te komen.

Natuurlijk kijkt u samen met de tuinontwerper wat er mogelijk is. Dat maken we mogelijk in een gratis adviesgesprek, gewoon bij u thuis. We adviseren u dan over kleurgebruik, trends, mogelijkheden, werkwijze en de kosten.

Wilt u daar ook gebruik van maken? Plan dan meteen uw gratis afspraak in. En geniet dit jaar nog van een compleet nieuwe tuin!

Offerte aanvragen voor een moderne landelijke tuin

Snel een offerte aanvragen voor een moderne landelijke tuin? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep maken we het snel voor u inzichtelijk. Onze calculatie-afdeling rekent nauwkeurig uit wat een nieuwe tuin nu precies kost.

We geven u graag meer informatie over de kosten voor materiaal, ontwerp en arbeidsuren. Zo bent u al één stap dichter bij uw ideale moderne landelijke tuin!

Vraag via onderstaande knop meteen een offerte aan of ga naar deze pagina op de website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen