Uw hovenier sinds 1978

Lichtplan

Een lichtplan voor uw tuin opstellen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u hierbij. Onze tuinontwerper neemt alle donkere hoeken onder de loep en adviseert u passende verlichting in een zogeheten lichtplan. Zo brengt u in samenwerking met ons hoveniersbedrijf veel meer sfeer de tuin in. Zelfs op donkere dagen en in de late avonduren.

Goede verlichting geeft een gevoel van verborgenheid, veiligheid en gezelligheid. Het kan u waarschuwen. Bijvoorbeeld waar er zich traptreden bevinden, waar er water is en waar poorten en hekjes zijn. Zo voorkomt u dat u in het donker misstapt. En brengt bovenal veel sfeer in de tuin. Wenst u ook een doordacht lichtplan voor uw tuin? Vraag deze via onze website nu op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarschuw uzelf en uw ongewenste bezoeker in de tuin.

Een lichtplan waarschuwt u niet alleen voor uzelf (denk aan misstappen), maar waarschuwt ook ongenodigde gasten die uw terrein betreden. Zo zet sensor verlichting de bezoekers in de spotlight. En daar zijn inbrekers niet van gediend. Sensor verlichting is bovendien handig wanneer u laat thuiskomt. U heeft verlichting die automatisch aanspringt bij beweging. En dat is ideaal als u de sleutel zoekt of als u de fiets wegzet.

Een andere vorm van verlichting is trapverlichting. Dit wordt ingebouwd met spotverlichting in bijvoorbeeld in de terrastegels of houten planken. Zo weet u in het donker de juiste traptrede te vinden. Ook wandverlichting, hek verlichting, losstaande verlichting, grondverlichting én verlichting in uw schuur, tuinhuisje of overkapping is bij ons mogelijk. Kortom: met een goed verlichtingsplan houdt u uw terrein het hele jaar door veilig.

Een lichtplan opstellen met De Biesbosch Gijsbers Groep

Graag kijken we samen met u naar de opties voor uw tuin. Budget en omvang van uw tuin spelen hierbij een rol. Met een verlichtingsplan ontdekt u alle opties die voor uw tuin haalbaar zijn en wordt dit binnen aanzienlijke tijd ook nog werkelijkheid. Zo zit u er in de donkere dagen, verlicht bij. Wenst u dat ook? Ontdek de mogelijkheden van een lichtplan bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Eerst weten wat een lichtplan bij ons kost? Geef dan uw verzoek door via onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.