Uw hovenier sinds 1978

Lichtplan laten maken

Een lichtplan laten maken? Voordat u uw voortuin, achtertuin of zij-tuin gaat verlichten, vormt een lichtplan een goede basis om mee te werken. U ontdekt welke gebieden sfeervol verlicht worden, welke blikvangers ook s ’avonds goed verlicht worden én waar alle looppaden zijn gelegen. Licht kan ook dienen voor meer veiligheid. Een donkere hoek of uw toegangshekken extra verlichten? We zorgen dat al uw wensen in het lichtplan verwerkt worden.

Onze tuinontwerper denkt graag met u mee over de manieren waarop uw tuin ook in de avond een fijne plek is om van te genieten. Dat doen we door vooraf goed na te denken over de juiste soorten verlichting. Led verlichting, spotlights, wandverlichting, grondverlichting, vijverlicht, pad verlichting, aansluitingen en voorzieningen. Laat ons een lichtplan maken voor uw tuin én geef uw verzoek vandaag nog aan ons door.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Lichtplan laten maken: als onderdeel van uw tuinrenovatie

Wilt u naast een lichtplan ook een nieuwe tuin te realiseren? Dan zit bij De Biesbosch Gijsbers Groep goed. Ons hoveniersbedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en hiernaast in het bezit van een VCA keurmerk. Dat houdt in dat onze dienstverlening getoetst is aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. We leveren dus ook de beste kwaliteit die we vooraf beloven.

Een lichtplan is aan te raden, wanneer u uw tuin gaat renoveren. We zorgen dat alle kabels en aansluitingen ook in uw nieuwe tuin worden aangelegd op de juiste plek. Dat is immers het gemak van een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit uw regio.

Wat kost een verlichtingsplan bij De Biesbosch Gijsbers Groep?

Of u een lichtplan nu als aparte dienst bij ons afneemt of liever kiest voor een combinatie van lichtplan met tuinontwerp én aanleg, uw keuze heeft invloed op de totale kosten. U bent in combinatie met een tuinrenovatie goedkoper af, omdat we de kosten in de totaalprijs verwerken. Maar het is ook zeer voordelig om een lichtplan als losse dienst af te nemen. Welke optie uw voorkeur heeft, maakt weinig uit op het eindresultaat. Dat is een goed verlichte tuin, die niet alleen veilig is, maar ook sfeervol.

Wenst u zodoende ook een lichtplan voor uw tuin? Laat onze tuinontwerper u verder helpen met en kom met ons in contact.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen