Uw hovenier sinds 1978

Led verlichting tuin

Led verlichting tuin laten plaatsen? Met de juiste verlichting zit u er duidelijk goed zichtbaar bij, ook op de donkere dagen én in de late avonduurtjes. Goede verlichting is zeker een mooie aanvulling op uw tuin en mag in geen enkele tuin ontbreken en wordt bovendien toegepast in wandverlichting, grondverlichting en inbouwverlichting. Denk bijvoorbeeld aan traptreden of inbouwverlichting in een overkapping.

Wanneer u kiest voor een verlichtingsplan bij De Biesbosch Gijsbers Groep, ontdekt u alle mogelijkheden om uw tuin beter te verlichten. Zo stellen we een handig uitvoerbaar plan op waarin we alle verlichtingsopties voor uw tuin in kaart brengen. En plaatsen we deze eveneens direct in uw tuin. Zo geniet u écht van goede buitenverlichting, het hele jaar door.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Led verlichting tuin: de meest duurzame optie!

Vind u duurzaamheid belangrijk? Led lampen zijn zeker een duurzame oplossing in uw tuin. De lampen zijn momenteel zelfs de meest duurzame en milieuvriendelijke lampen die verkrijgbaar zijn op de markt. Daarmee is het inkopen en plaatsen van led lampen zeker een goede investering.

Wanneer u kiest voor De Biesbosch Gijsbers Groep om uw led verlichting te plaatsen, zorgen we ervoor dat het licht in uw tuin zo natuurgetrouw blijft. Zo geniet u optimaal van een natuurlijk samengestelde sfeerverlichting.

Naast ledverlichting plaatsen we onder andere wandverlichting, hekwerk verlichting, grondverlichting en inbouw verlichting. Inbouwverlichting is bijvoorbeeld mogelijk in traptreden, stoeptegels en in overkappingen. Tevens maakt u met spot verlichting een écht statement door bijvoorbeeld uw boom te verlichten. Creëer in samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep een sfeervolle achtertuin die u en uw gasten blij verrast.

Kies een lichtplan voor uw achtertuin

De beste led verlichting tuin is te achterhalen dankzij een lichtplan. Een lichtplan geeft helder inzicht in de verlichtingsopties voor uw tuin. Zodoende ontdekt u wat er allemaal realiseerbaar is én ontdekt u eveneens welke stappen genomen moeten worden om de ideale sfeerverlichting te creëren.

Beschikt uw tuin eveneens over voldoende elektriciteitskabels? Dat is tot slot een belangrijke vraag die terugkomt in het verlichtingsplan.

Meer weten? Ontdek zowel de beste  verlichtingsopties voor uw tuin, als de totale kosten van een verlichtingsplan. Nu aan te vragen door dit formulier in te vullen op onze website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen