Uw hovenier sinds 1978

Led grondspot

Bent u op zoek naar led grondspot verlichting? Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep ontdekt de mogelijkheden van goede verlichting voor uw tuin. Grondspots zijn perfect om uw terras, looppaden, traptreden en grindpaden mee op te lichten. Ook worden grondspots regelmatig geplaatst in de plantvakken en in gazons.

Kortom: Het is een prachtige manier om uw tuin te verlichten, zonder veel aandacht trekken. De grondspots zijn namelijk een stuk minder zichtbaar dan gewone verlichting. Bovendien zijn led lampen zeer duurzaam, waardoor de kosten op uw energierekening ook omlaag gaan. Houd uw tuin het hele jaar door schitterend verlichting met de juiste led grondspot in uw tuin.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een compleet verlichtingsplan, inclusief led grondspot!

Natuurlijk kunt u de led grondspots zelf aankopen en plaatsen, maar handiger is het om de werkzaamheden uit te besteden aan een betrouwbare hovenier. De Biesbosch Gijsbers Groep is zo’n hovenier, die u helpt met het aansluiten en doorvoeren van de juiste sfeerverlichting in uw voor- en achtertuin. Eveneens verlichten we opritten, vlonders, overkappingen en toegangsbruggen.

U heeft zelf de de keuze om een compleet verlichtingsplan bij ons af te nemen. Hierin schrijven we een advies uit voor uw tuin én selecteren we de beste opties voor uw situatie. Donkere hoeken, onzichtbare vijvers en weinig sfeerlicht om in bij te tafelen behoren dan al gauw tot het verleden.

Goede verlichting is belangrijk in uw tuin. Vooral op donkere dagen en in de avonduren. Verlichting waarschuwt u namelijk bij gevaar: het toont u opstapjes en traptreden én vertelt u waar de paden zich bevinden. Ook laat het duidelijk zien waar er water in uw tuin is. Zo voorkomt u gevaren voor uzelf en uw gasten.

Wat kost goede tuinverlichting?

U vraagt een verlichtingsplan bij ons aan door ons online formulier in te vullen. We sturen u dan een gratis offerte toe en bespreken uw wensen in een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper. Wenst u dat ook? Geef uw verzoek vandaag nog aan ons door en geniet van nieuwe led grondspots in uw tuin.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen