Uw hovenier sinds 1978

Landelijke tuin inspiratie

Landelijke tuin inspiratie opdoen? Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep bent u voor tuininspiratie aan het juiste adres. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een nieuwe tuin. En weten precies welke tuininspiratie nodig is om het proces in goede banen te leiden. Wij hebben daarom op onze website verschillende pagina’s ingericht voor nieuwe tuininspiratie, voordat u aan de slag gaat met een nieuwe tuin. Wij zullen dat hieronder kort toelichten.

Wilt u tussendoor meteen al in contact komen voor de mogelijkheden van bijvoorbeeld een nieuw tuinontwerp, professionele aanleg of deskundig onderhoud? Geef uw verzoek dan tijdig aan ons door via de onderstaande knop.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuininspiratie opdoen op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep

De beste tuininspiratie vindt u op onze projectenpagina. Daar ziet u namelijk meteen het eindresultaat van onze projecten. Naast achtertuinen, worden daar ook vlonders, patio-tuinen, opritten en voortuinen uitgelicht. Ideaal voor wanneer u op zoek bent naar een complete tuinoplossing.

Landelijke tuinen zijn tuinen met veel ruimte en ordelijkheid. De Biesbosch Gijsbers Groep maakt graag een beplantingsplan op maat voor u, waarin we alle plantensoorten benoemen die specifiek bij uw tuin en wensen passen.

Daarnaast voorzien we u altijd van een 2D of 3D tuinontwerp, zodat u tot in detail ziet hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien.

Bezoek vooral onze projectenpagina voor meer informatie per project en detailfoto’s van het eindresultaat. U ziet daarbij ook meteen de hoge kwaliteit afwerking die De Biesbosch Gijsbers Groep aan u aflevert.

Nog meer inspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina ziet u enkele detailfoto’s van kleine en grote projecten die wij hebben uitgelicht. Eveneens kunt u onze blog bezoeken voor meer informatie over de tuintrends, onderhoudstips, tuinstijlen en nog veel meer!

Landelijke tuin inspiratie met onze tuinontwerper

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpt onze tuinontwerper u graag verder met de juiste tuintips voor uw tuin. Met een persoonlijke afspraak neemt hij u mee door het proces. Van het ontwerpen van een passend ontwerp tot advies over materialen, kleuren en zichtlijnen.

Plan vandaag nog een gratis afspraak in met onze tuinontwerper om de voordelen van een landelijke tuin toe te passen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.