Uw hovenier sinds 1978

Inspiratie tuin

Inspiratie tuin opdoen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep denken we graag met u mee. Zo weten we alles op het gebied van nieuwe tuintrends en tuinstijlen. Ook laten we graag zien welke materialen u kunt gebruiken in en rondom de tuin. Wanneer u interesse heeft in een nieuwe tuin, komen er veel factoren op u af waar u rekening mee moet houden. Daarom is het van belang om voorafgaande aan het (renovatie)project voldoende inspiratie op te doen. Zo weet u zeker welke richting u op wilt en komt u tot nieuwe ideeën.

Wij hebben een aantal pagina’s op onze website ingericht voor het opdoen van inspiratie voor in de tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld de nieuwste projecten bekijken op onze projectenpagina. Daar ziet u succesvolle renovaties die wij jaarlijks uitvoeren bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Inspiratie tuin opdoen op onze website

Op onze inspiratiepagina op de website vindt u foto’s die onze hoveniers tijdens de projecten hebben genomen. Daarbij maken wij onderscheidt in foto’s op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Hier ziet u precies hoe het eindresultaat van een tuinrenovatie eruit ziet bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Ook ziet u goed de kwaliteit die wij leveren aan onze klanten.

Daarnaast hebben we een eigen showroom ingericht op ons kantoor op de Zuidbuitenpoldersekade 3a te Dordrecht. In onze showroom, genaamd TuinExperience, ontvangt u informatie over materialen, mogelijkheden en indelingen. Ook ziet u voorbeelden van speelelementen, gazonsoorten, tegel- en grindsoorten, sierpotten, vijvermogelijkheden en verdere indelingsopties.

Wilt u meer informatie over onze showroom? Of gewoon eens langskomen in onze showroom? Plan dan via de website een afspraak voor TuinExperience!

Inspiratie tuin opdoen met De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u meer inspiratie tuin opdoen? Bekijk dan onze blog voor de allernieuwste tuintrends. Ook helpen we u graag persoonlijk, onder andere bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Onze tuinontwerper komt graag met u in contact voor een 2D of 3D tuinontwerp op maat.

Plan daarvoor een gratis adviesgesprek in om tuin inspiratie op te doen, gewoon bij u thuis!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen