Uw hovenier sinds 1978

Inspiratie patio tuin

Inspiratie patio tuin opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het voor u mogelijk. Dankzij onze expertise op het gebied van tuinontwerp, zijn wij in staat om snel te schakelen. Onze tuinontwerper stelt het ontwerp namelijk snel af met de vakkundige hoveniers die zorg dragen voor een goede aanleg.

Een patio tuin is een vrolijke tuin met binnenplaats, welke geheel naar wens is in te richten. Veel mensen kiezen voor een houten vlonderterras, een pergola, diverse tuinborders met kleurrijke planten en bloemen en mooie sierlijke verlichting.

Wilt u ook alle ruimte in uw tuin benutten en een fijne patio tuin realiseren? Vraag dan meteen de mogelijkheden in uw situatie op en kom vrijblijvend met ons in contact via de website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ik wil eerst nog meer inspiratie patio tuin opdoen

Liever eerst nog inspiratie patio tuin opdoen? Bezoek dan onze projectenpagina om voorgaande patio tuinen te zien. U ziet meteen ook welke mate van kwaliteit en indelingen wij aanleveren aan onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Meer daarover ziet u terug op onze projectenpagina.

Hieronder hebben we enkele recente projecten uitgelicht, waar u wellicht nog meer inspiratie uit haalt:

Wist u dat hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep al meer dan 40 jaar bestaat? Wij zijn als organisatie ook in het bezit van de juiste certificeringen, waaronder ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee willen we niet alleen een hoge kwaliteit dienstverlening aanbieden, maar zorgen we er tegelijkertijd voor dat deze veilig én duurzaam is.

Vraag een 3D-ontwerp aan voor uw nieuwe patio tuin

Naast aanleg, verzorgen wij ook een deskundig 2D of 3D tuinontwerp. In een 3D-tuinontwerp ontvangt u zelfs een digitale rondleiding in uw nieuwe patio tuin. Zo ziet u van tevoren exact hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Dat maakt keuzes maken op het gebied van indeling, materialen, uitstraling en onderdelen nog eenvoudiger. U ziet precies hoeveel ruimte u over zult houden én waar alles komt te staan.

Wilt u ook een 3D of 2D tuinontwerp aanvragen? Of wilt u meer inspiratie patio tuin opdoen met onze tuinontwerper? Onze tuinontwerper verneemt in beide gevallen graag van u. Vraag vrijblijvend meer informatie op over de mogelijkheden in uw tuin. En transformeer uw tuin dit jaar nog naar een fijne buitenruimte!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen