Uw hovenier sinds 1978

Inlight tuinverlichting

Inlight tuinverlichting laten installeren in uw tuin? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep zit u goed. Met een verlichtingsplan voor uw tuin heeft u binnen weinig tijd een goed verlichte voor- en achtertuin. We onderzoeken de beste manieren om uw tuin goed te verlichten. Sfeerverlichting? Er zijn allerlei slimme trucjes om met licht nog meer sfeer te creëren in uw tuin. Ook kan licht dienen voor een veilig gevoel. U kunt looppaden laten oplichten, waterpartijen verlichten en licht kan waarschuwen. Zo is sensorverlichting zeer geschikt tegen ongewenste bezoekers.

De Biesbosch Gijsbers Groep levert inlight tuinverlichting in uw tuin. Tegen een aantrekkelijk tarief, wat wel zo belangrijk is. Wenst u eens kennis te maken met ons hoveniersbedrijf? Kom in contact via de website en onze tuinontwerper komt gratis bij u thuis langs om het een en ander toe te lichten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinverlichting: wat is er allemaal mogelijk?

We leggen allerlei soorten verlichting aan. In voortuinen, achtertuinen en opritten zult u ons regelmatig druk bezig zien. Wandverlichting en lampen zijn te plaatsen in overkappingen, tegen schuurtjes, langs hekken en in tegels en vlonderplanken. Hiernaast kunt u ervoor kiezen om spotverlichting te plaatsen. Leuk voor in de plantenborders of om een boom op te laten lichten.

Met een lichtplan van De Biesbosch Gijsbers Groep weet u welke inlight tuinverlichting geschikt is voor uw tuin. We stemmen alle verlichting op elkaar af en adviseren over de juiste soorten lampen.

Inlight tuinverlichting: verlichtingsplan aanvragen

Wenst u ook een verlichtingsplan voor uw tuin? Om meer sfeer toe te voegen of gewoon om uw tuin goed te verlichten? We stellen een lichtplan op, zorgen voor een snelle inkoop van de gewenste materialen en nemen ook de installatie op ons. Zo bent u van alle gemakken voorzien wanneer u ons inschakelt voor de buitenverlichting. Vraag meer informatie op via de contactpagina op onze website of vraag direct een verlichtingsplan aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.