Uw hovenier sinds 1978

Ideeën overkapping tuin

Wanneer u nieuwe ideeën overkapping tuin opdoen, helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u me veel plezier verder. Bij een overkapping komt natuurlijk veel kijken. Weet dat we bij de realisatie van een overkapping op maat altijd een hoogwaardige kwaliteit afleveren. De overkapping wordt namelijk geheel op maat gemaakt voor uw tuin. Onze vakbekwame hoveniers weten alles over de draagconstructie, daken, inrichting, houtsoorten en bevestigingsmogelijkheden.

De Biesbosch Gijsbers Groep is dan ook in het bezit van een aantal certificeringen om deze hoge kwaliteit te waarborgen. Zo hebben we niet alleen het ISO-9001 certificaat, maar ook een CO2-Bewustheidscertificaat.

Meer ideeën overkapping tuin opdoen? Kom gerust eens met ons in contact voor meer informatie. Onze hoveniers zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Ook komt onze tuinontwerper graag met u in contact voor een gratis adviesgesprek. Zo weet u precies wat er allemaal mogelijk is in uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Meer ideeën overkapping tuin opdoen?

Natuurlijk kunt u op onze website ook voldoende tuininspiratie opdoen. Zo hebben wij het op onze projectenpagina namelijk mogelijk gemaakt om veel succesvolle projecten met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld eens bij dit project op onze website om één van onze vele overkappingen te zien: .

Ook hieronder hebben we een aantal recente projecten voor u uitgelicht:

Geniet van een eerlijk advies bij het plaatsen van een overkapping

Omdat een overkapping in sommige gevallen een grote investering vergt, is het verstandig om vooraf goed te oriënteren. Onze tuinontwerper helpt u hier graag bij.  Plan eens een gratis adviesgesprek in om tijdens uw zoektocht eerlijk advies in te winnen. U ontvangt dan meer informatie over de verschillende houtsoorten, dakconstructies, bevestigingen en inrichting.

Ook denken we na over eventuele afwatering, terrastegels en verlichtingsopties. Na het gesprek bent u meteen voorzien van duidelijkheid en wordt het aanschafproces eenvoudiger omdat u een goed beeld heeft van de verschillende mogelijkheden.

Dus wilt u snel nieuwe ‘ideeën overkapping tuin’ opdoen? Plan hier uw gratis afspraak in via de online agenda op de site van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.