Uw hovenier sinds 1978

Groenvoorziening bedrijf

Een groenvoorziening bedrijf inschakelen? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een veelzijdige dienstverlening aan. Naast het verzorgen van uw stadsparken, laanbekleding, wegbermen, sportvelden, taluds en waterpartijen, helpen wij u ook bij het aanleggen van openbaar groen. Groen is ontzettend belangrijk voor de regio. Niet alleen zijn openbare tuinen een plek van ontspanning, maar zorgen ze ook voor meer biodiversiteit. Daarom is investeren in een verzorgde buitenruimte de moeite waard.

Wenst u advies op maat van een groenvoorziening bedrijf zoals De Biesbosch Gijsbers Groep? Wij staan voor u klaar met een team van hoveniers, boomverzorgers en uitvoerders. Kom voor meer informatie eens met ons in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een veelzijdig groenvoorziening bedrijf

Als groenvoorziening bedrijf bieden wij naast groendiensten ook andere diensten aan. Zo helpen we u onder andere bij het aanplanten, verplanten, snoeien, frezen of verwijderen van bomen. Onze specialistische boomverzorgers en European Tree zijn in staat om de gezondheid van uw bomen te waarborgen en eventueel te verbeteren. Schakel ons tot slot in voor onderhoud aan vijvers en waterpartijen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij werken voor gemeentes, bedrijven, scholen en sportverenigingen. Dat doen we niet alleen in de omgeving van Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en Noord-Brabant.

Naast zakelijke opdrachtgevers, helpen we ook particuliere opdrachtgevers. Daarbij renoveren wij tuinen en plaatsen wij overkappingen, damwanden, opritten, toegangsbruggen en nog veel meer. Bekijk ook eens onze website voor meer informatie over onze (groen)diensten.

Gratis offerte op maat aanvragen

Wanneer u interesse heeft in een groendienst, komt u met ons in contact door dit formulier op onze website in te vullen. We sturen u dan meer informatie over onze mogelijkheden én tegelijkertijd ontdekt de prijsvoering voor aanleg, onderhoud of renovatie van een openbare buitenruimte.

Voor eventuele vragen over groenvoorziening, staan we u als groenvoorziening bedrijf ook graag telefonisch te woord. Bel eens voor advies met 078 – 61 65 792.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.