Uw hovenier sinds 1978

Buitenverlichting led wand

Buitenverlichting led én wandverlichting laten installeren in uw tuin? Met een lichtplan van De Biesbosch Gijsbers Groep zorgen we ervoor dat uw hele tuin goed verlicht wordt. We indexeren de soorten lampen die u nu heeft hangen en denken na over de soort en stijl van de aanvullende lampen. Ook is het mogelijk om oude lampen te vervangen en elektriciteitskabels opnieuw aan te leggen of te vervangen. Dat is het gemak wanneer u in zee gaat met een professioneel hoveniersbedrijf zoals De Biesbosch Gijsbers Groep.

Met een buitenverlichtingsplan zit u altijd goed. Een goede verlichting is in iedere tuin belangrijk. Niet alleen waarschuwt het de bewoners, maar het zorgt ook voor een veilig gevoel. Meer ontdekken over de mogelijkheden van ‘buitenverlichting led wand?’ Kom eens met ons in contact via de website en vraag naar de prijzen en uw mogelijkheden voor een lichtplan op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ja, ik wil buitenverlichting led wand laten installeren

Er is veel mogelijk op het gebied van buitenverlichting. Ledlampen en wandverlichting zijn goede opties om donkere hoeken beter verlicht te maken. Daarnaast zijn er allerlei soorten stijlen wandlampen die bij u tuin passen. We kijken vooraf goed naar de huidige stijl van uw tuin en baseren hier een advies op. Zo weet u zeker dat de nieuwe lampen aansluiten op uw tuin. Hiernaast is er ook veel mogelijk op het gebied van verlichting.

Ingebouwde spotjes (in stoeptegels of vlonderplanken), spots tussen de beplanting en tussen de bomen, hekverlichting, vijververlichting en terrasverlichting. De Biesbosch Gijsbers Groep denkt graag met u mee over de verschillende typen verlichting die verkrijgbaar is op de markt. En geeft een betrouwbaar advies op maat af. Om uw tuin sfeervoller te maken. Of juist veiliger.

Wat zijn de kosten voor buitenverlichting?

De kosten van een lichtplan zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw tuin. Ook speelt kwaliteit een rol. Omdat iedere tuinbezitter andere wensen heeft, rekenen we per geval de kosten voor een lichtplan door. Wilt u precies weten wat buitenverlichting led wand u gaat kosten? Vul dan dit formulier in en vraag bij ons een gratis offerte op!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen