Uw hovenier sinds 1978

Buiten wandverlichting

Bent u op zoek naar goede buiten wandverlichting? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het uitzoeken en installeren van de juiste soort buitenverlichting voor uw tuin. We houden hierbij veel rekening met uw persoonlijke wensen en smaak. Op dezelfde wijze kijken we naar de huidige lampen die al in uw tuin hangen en zoeken hier vervangende soorten verlichting voor. Slechts een deel van de wandverlichting laten vervangen? Het vervangen van de wandverlichting is evenzeer bij ons mogelijk.

Aan de andere kant nog geen buitenverlichting? Maar wilt u wel een samenhangend geheel creëren in uw tuin? Met een verlichtingsplan van De Biesbosch Gijsbers Groep begint u goed. We doen vooraf grondig onderzoek naar de beste soorten verlichting voor uw tuin. Wenst u meer informatie over buitenverlichting? Ontdek snel de kracht van de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf en neem een kijkje op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Buiten wandverlichting: onze mogelijkheden

Waar moet u aan denken bij buiten wandverlichting? Wandverlichting, spotlights, ingebouwde spotjes, hek verlichting, vijververlichting en terrasverlichting zijn een aantal voorbeelden. Dankzij onze goede partnerships met leveranciers kunnen wij op korte termijn zeer snel een verlichtingsplan realiseren in uw tuin. Net als de klanten voor u, bent u bij ons hoveniersbedrijf verzekerd van een betrouwbare dienstverlening.

Bent u intussen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een verlichtingsplan? Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om het allemaal toe te lichten. Hij zal u verder adviseren over onze werkwijze, de mogelijkheden in uw tuin en de kosten. Hoewel het geen verplichting is, is het toch voordelig om eens met onze tuinontwerper rond de tafel te zitten om de verschillende opties omtrent buiten wandverlichting te bespreken. Uw afspraak is eenvoudig te plannen via de contactpagina op onze website. En de afspraak is bovendien helemaal gratis.

Heeft u meerder donkere hoeken in uw tuin? Of een verlichtingsprobleem? We denken in de eerste plaats actief met u mee en zullen u verschillende verlichtingsopties aanbieden. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken om uw tuin op de beste manier te laten verlichten. Anderzijds is het mogelijk om bij ons een gratis advies op te vragen.

Wat kost een lichtplan?

Niet alleen klanten met een groot budget kunnen bij ons terecht voor een lichtplan, maar ook mensen met een klein budget helpen we met veel plezier verder. De wand- of buitenverlichting van uw tuin binnenkort laten uitvoeren? Of pas later? Natuurlijk kijken we naar wat er allemaal mogelijk is binnen het beschikbare budget en stemmen hier de opties op af.

Samenvattend: Bent u benieuwd of een lichtplan haalbaar is voor uw tuin? Vraag eens een gratis kostenindicatie op, zodat u weet welke kosten hieraan verbonden zijn. We helpen u zoals gezegd snel verder met de juiste buiten & wandverlichting voor uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.