Uw hovenier sinds 1978

Bloembak inspiratie

Een bloembak is natuurlijk op veel manieren in te richten. Zoekt u daarom naar nieuwe bloembak inspiratie? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag bij het uitdenken van de ideale beplanting voor in uw bloemenbakken. Daarnaast helpen we u bij het uitkiezen van de beste materialen, groottes en formaten van uw ideale bloembakken.

Het is zelfs mogelijk om de bloembakken geheel op maat te laten maken. Onze hoveniers beschikken namelijk over uitstekende vakkennis om de bloembakken op maat op te bouwen.

Houten, stenen en gekleurde bloembakken zijn uiteraard mogelijk. Natuurlijk met een hoge kwaliteit afwerking die u van ons gewend bent.

Vul vandaag nog ons informatieformulier in om meer te weten te komen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bloembak inspiratie online opdoen

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep voeren wij diverse projecten uit op jaarbasis voor onze klanten. Zo komen we onder andere in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. In veel tuinen plaatsen wij vrolijke en stijlvolle bloemenbakken. Inclusief de juiste beplanting en bloembollen.

Bekijk vooral ééns een van onze projecten op de website om daar een voorbeeld van te zien:

De juiste tuinbeplanting kan uw tuin maken of breken. Daarom kijken we graag naar uw wensen voor beplanting. Siergrassen, groene bodembedekkers, vaste beplanting, bomen of kleurrijke bloemen. Er is van alles mogelijk in uw tuin.

Een tuin is pas compleet met levendige beplanting die allerlei diersoorten aantrekt in uw tuin. Wij adviseren u hier graag over in een beplantingsplan op maat. Daarin onderzoeken we o.a. de beste beplanting voor uw tuin. Deze is natuurlijk gewoon aan te vragen via de website.

Gratis offerte opvragen voor tuin aanpassingen

Wilt u graag het een en ander laten veranderen aan uw tuin? En in het bijzonder nieuwe bloembakken laten plaatsen, inclusief de juiste soort beplanting? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres.

Kom voor meer informatie over de werkwijze en onze tarieven daarom vandaag nog met ons in contact. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen meer informatie toe via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.