Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan landelijke tuin

Een beplantingsplan landelijke tuin laten maken? De vakkundige tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier verder. In een beplantingsplan onderzoeken we de beste tuinplanten, bomen, siergrassen, bloemen en bodembedekkers voor de landelijke tuinstijl.

We onderzoeken onder andere het groeigedrag, de mate van onderhoud, samenhangende bladkleuren, groeiafstanden, bodem eisen en drainagemogelijkheden. Sommige planten houden van veel zon terwijl andere beter gedijen in een donkere omgeving. Ook voedingseisen, bodemkwaliteit en watertoevoer zijn aspecten waar we op letten in een beplantingsplan. Zo maakt uw landelijke tuin de beste start die het kan wensen.

Wenst u ook een beplantingsplan landelijke tuin af te nemen? Vul dan dit formulier in op onze website en ontvang een prijs voor het ontwerpen én plaatsen van de beste tuinplanten in uw (nieuwe) landelijke tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep: ‘Passie voor tuinen én planten’

Onze vakbekwame hoveniers weten raad met uw planten. We zijn expert in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Voor ieder tuinprobleem, hebben wij een oplossing in huis. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is ISO-9001 gecertificeerd en aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

U ontvangt altijd een eerlijk advies, goede garantievoorwaarden en een uitstekende service. Meer informatie over dit hoveniersbedrijf uit Dordrecht, vindt u op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Beplantingsplan landelijke tuin. Gratis offerte opvragen.

Een beplantingsplan landelijke tuin is een voordelige optie, wanneer u toch de uitstraling van uw tuin wilt veranderen. We doen geen grote investeringen en zorgen er alleen voor dat de huidige beplanting van uw tuin vervangen worden. Aanvullend zorgen we voor goede tuingrond, voldoende afwatering voor uw planten en bordermest. Zo maakt uw tuin de beste start voor het aankomende seizoen.

Wanneer u dat ook wenst en graag achter de kosten wilt komen voor een beplantingsplan landelijke tuin, vul dan dit formulier in op onze website. Onze tuinontwerper gaat dan aan de slag met de berekening van de kosten voor het aanpassen van de beplanting in uw tuin.

Ook wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen, is het uit laten werken van een beplantingsplan een goed idee.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.