Uw hovenier sinds 1978

Terrasoverkapping glas

Zoekt u een open of dichte terrasoverkapping met glas? Met een terrasoverkapping glas wordt het mogelijk gemaakt om langer na te tafelen in uw tuin. U zit uit de wind en heeft geen last van eventuele regen of neerslag. Dat maakt een terrasoverkapping met glas een goede investering.

Twijfelt u nog over de look & feel van uw nieuwe overkapping? Onze tuinontwerper helpt u bij het ontwerp. Daarvoor maken wij een 3D ontwerp, waarin we de terrasoverkapping duidelijk weergegeven. U heeft daarbij keuzes m.b.t. de houtsoort, kleuren, deuren, open gedeeltes, dakbedekking, indeling en nog veel meer.

Kortom, wenst u ook gebruik te maken van deze optie? Onze tuinontwerper komt graag met u in contact. Plan daarvoor een gratis afspraak in via de online agenda van onze tuinontwerper. Heeft u toch liever eerst inzicht in de kosten van uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande knop te klikken.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een betrouwbare hovenier inschakelen

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Sinds 1978 zijn we actief in de groensector. We staan voor u klaar met veelzijdige groendiensten, waaronder tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Echter, bent u bij ons ook voor boomverzorging aan het juiste adres.

Wanneer u het werk voor een tuinrenovatie of terrasoverkapping uit handen geeft, verwacht u natuurlijk een hoogwaardige kwaliteit. De Biesbosch Gijsbers Groep is ISO-9001 en VCA gecertificeerd en biedt u naast een veilige dienstverlening altijd een hoogwaardige kwaliteit aan. Dat is niet alleen terug te vinden in de afwerking van uw project, maar ook in de materiaalkeuzes. Wij selecteren namelijk duurzame materialen die lang meegaan, zodat u nog langer van uw nieuwe tuin of terrasoverkapping kunt genieten.

Terrasoverkapping glas laten plaatsen

De techniek om uw ideale droomtuin te realiseren veranderd natuurlijk continue. Daarom bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid aan om uw tuin in 3D te visualiseren. Voor twijfelende tuineigenaren die het lastig vinden om de eindplannen te visualiseren, is een 3D tuinontwerp ideaal. Met een 3D ontwerp ontvangt u namelijk een digitale rondleiding in uw toekomstige tuin.

Onze tuinontwerper begeleidt u bij het proces en adviseert u bij elk te nemen besluit in en rondom uw tuin. Ervaar het eens voor uzelf. En plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in over de mogelijkheden van een 3D tuinontwerp met een terrasoverkapping glas.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen