Uw hovenier sinds 1978

Kosten tuin aanleggen

Bent u nieuwsgierig naar kosten tuin aanleggen? De vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep doen u graag een passend voorstel. Wanneer u tuinaanleg uit laat voeren door ons hoveniersbedrijf ontvangt u een tuin die écht bij u past. Wij houden in het tuinontwerp veel rekening met uw persoonlijke wensen. Maar ook uw levensstijl is belangrijk.

Bent u graag buiten en tuiniert u veel? Wellicht is het toevoegen van een moestuin dan een leuk idee. Of heeft u spelende kinderen of huisdieren die graag naar buiten gaan? Door lagen in uw tuin toe te voegen, creëert u diepte en aparte gebieden. Zodoende ontstaat er op speelse wijze een afscheiding tussen het kindvriendelijke gedeelte en het volwassen gedeelte.

Heeft u toch liever iets exclusiefs? Wij plaatsen onder andere siervijvers, pergola’s, buitenkeukens, kunst en waanzinnige elementen. Natuurlijk worden alle onderdelen geheel op maat gemaakt. Ook wanneer u in het bijzonder een luxe design overkapping wilt laten plaatsen.

Kortom: een tuin die bij u past realiseert u samen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij doen u graag een voorstel van de kosten tuin aanleggen. Vul daarvoor ons online offerte formulier in. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kosten tuin aanleggen. Inclusief tuinontwerp op maat

Voor een tuinontwerp op maat (2D of 3D) komen we graag bij langs. Gewoon op kantoor of bij u thuis. In het oriënterend gesprek nemen we bovendien uitvoerig uw eisen, wensen en leefsituatie door. U ontvangt vervolgens passend advies over bijvoorbeeld de materiaalkeuze, beplantingssoorten en boomsoorten.

Na akkoord op de opdracht gaat onze tuinontwerper aan de slag met het creëren van een uniek tuinontwerp. Hij maakt het ontwerp in 2D of 3D voor u visueel. Daarna wordt het tuinontwerp met u besproken en indien noodzakelijk nog aangepast.

Na uw akkoord op het tuinontwerp plannen we ten slotte een datum voor de uitvoering van de tuinaanleg. Onze hoveniers komen dan op een dag naar keuze bij u langs om uw droomtuin te realiseren. Na de realisatie van uw droomtuin, loopt onze hovenier nog een rondje met u door de nieuwe tuin om de tuin aan u op te leveren.

Geniet optimaal dankzij periodiek onderhoud

Onze goede service stopt niet bij de voor- of achterdeur. De vakbekwame hoveniers en boomverzorgers verzorgen uw tuin periodiek wanneer u kiest voor een onderhoudscontract. Zo heeft u geen zorgen meer omtrent tuinonderhoud. En kunt u volop genieten van een mooi verzorgde tuin.

Kosten tuin aanleggen: offerte

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep? Ons werkgebied omvat de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Vraag voor kosten tuin aanleggen direct een prijs aan op maat. Vul hiervoor het online formulier in op de offerte-pagina van onze website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen