Uw hovenier sinds 1978

Kosten bestraten oprit

Bent u benieuwd naar de kosten bestraten oprit? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zeker aan het juiste adres! Via onze website vraagt u heel eenvoudig een passende offerte aan, zodat u direct een goed beeld heeft van de totale kosten. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Of het nu gaat om het bestraten van een oprit, het maken van een vijver of het aanleggen van een complete tuin, alles is mogelijk!

Via een passende offerte vraagt u eenvoudig de kosten voor uw project bij ons op. Wij komen binnen een week met een op maat gemaakte prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kosten bestraten oprit | De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar!

Voor alle bestratingsopties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met elk soort tegel of klinker, in elk soort legverband. Vind u het lastig om zelf te bedenken hoe u uw oprit bestraat wilt hebben? Wij denken graag met u mee over de mooiste oplossingen! Ook als u bijvoorbeeld verlichting in de oprit wilt, kunnen wij dit direct voor u aanleggen. Zo heeft u alles onder één dak.

Naast kwaliteit en service, vinden wij ook veiligheid erg belangrijk. Ons bedrijf is dan ook VCA gecertifieerd én we hebben het ISO 9001 keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat wij niet alleen zeggen dat we veilig kunnen werken, maar dit ook echt waarmaken!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. We vinden het belangrijk om u van tevoren goed te informeren over alle mogelijke opties zodat u weet waar u aan toe bent. Voor de kosten kunt u eenvoudige een passende offerte opvragen via de website, deze ontvangt u dan binnen één week van ons.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen