Uw hovenier sinds 1978

Houten schutting plaatsen

Een houten schutting plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep plaatst houten schuttingen in uw tuin, geheel op maat. Naast tuineigenaren, helpen we ook zakelijke opdrachtgevers met het plaatsen van houten schuttingen. We zorgen voor de juiste bevestigingselementen, poorten en veiligheidscilindersloten. Zo houdt u uw terrein helemaal veilig voor ongewenste gasten.

Houten schutting plaatsen? Laat de vakmensen van De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder helpen. Vul dit formulier in om uw opdracht aan ons door te geven en ontvang binnen enkele werkdagen een gratis offerte en heldere werkomschrijvingen.

U zit niet meteen ergens aan vast, maar heeft wel snel de kosten voor het plaatsen van een houten schutting inzichtelijk.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Sluit uw terrein veilig af voor ongewenste bezoekers

Uw buitenterrein is pas af wanneer u deze ook veilig kunt afsluiten voor onbevoegden. Een halve schutting is mogelijk. Maar u kunt ook kiezen voor een volwaardige schutting.

Geniet daarom van één van onze veelzijdige opties. Van composieten schermen tot houten latten, een beton-houten combinatie of hekwerk van staal. Daarnaast zijn er nog talloze opties op het gebied van hout. Denk bijvoorbeeld aan vurenhout, eikenhout of Douglas hout. Wilt u de schutting in een opvallende kleur laten verven? We dragen naast het plaatsen natuurlijk ook zorg voor een sfeervolle afwerking.

Kortom, De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. En realiseert moderne tuinen, inclusief veilige schuttingen op maat.

We beschikken bovendien over een volwaardig VCA-certificaat en over een aanvullend ISO-9001 certificaat. Daarmee waarborgen we een deskundige dienstverlening én een hoogwaardig resultaat voor u als consument.

Houten schutting plaatsen. Vraag een gratis offerte op!

Vraag vandaag nog een gratis offerte op voor het plaatsen van een houten schutting. Doe dat door dit formulier in te vullen op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een gepersonaliseerde prijsopgave, waarin u duidelijk de kosten ziet.

Niet alleen de arbeidskosten, maar ook de materiaal- en materieelkosten worden helder weergegeven in de gepersonaliseerde offerte.

Vul daarom dit formulier in om vandaag een gratis offerte op te vragen via de e-mail.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen