Uw hovenier sinds 1978

Heraanleg tuin

Uw tuin opnieuw aanleggen? Op dezelfde manier of wilt u eens wat anders? Wij helpen u met veel plezier verder. Wij zijn De Biesbosch Gijsbers Groep. Een hecht hoveniersbedrijf met een groot werkgebied in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. We voeren al meer dan 30 jaar tuinrenovaties uit voor talloze klanten.

Wij vinden het prettig om u in alle fasen van tuinrealisatie te helpen. Ook wanneer u zich nog in de oriëntatiefase bevindt. Hiervoor hebben wij een speciale pagina op onze website ingericht waar u zich in kunt lezen over de mogelijkheden voor uw tuin. Bekijk de pagina hier.

Bent u al verder en bent u specifiek opzoek naar een deskundige hovenier? Wij doen u graag een voorstel op maat voor het heraanleggen van uw tuin. U kunt via de website nu snel een offerte opvragen. Vul daarbij de afmetingen in van de tuin en stuur eventueel foto’s mee ter illustratie.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft diepgaande kennis over boomverzorging en tuinaanleg. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en in het bezit van een VCA-diploma. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over materiaalkeuzes, plant- en boomsoorten en de beste verzorgingstechnieken. Dat begint al in de oriëntatiefase en loopt door tot bij de nazorg. Heeft u tussentijds een dringende vraag? Of wilt u iets toevoegen aan uw tuin? U ontvangt een vaste contactpersoon die u verder helpt en altijd de opties met u doorneemt.

Wij leveren hoogwaardige tuinen op, waarvan u nog tientallen jaren geniet! Een tuin wordt immers met de jaren alleen maar mooier. Liever een hovenier die het onderhoud ook uit handen neemt? De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar.

Heraanleg tuin

Kom met ons in contact om de heraanleg van uw tuin uit handen te geven. Wij informeren u over de mogelijkheden, de totale kosten en plannen de opdracht voor u in. Geef uw opdracht door via onze website.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen