Uw hovenier sinds 1978

Hoge boom kappen

Heeft u een hoge boom in de tuin? En wilt u deze hoge boom kappen? Geef het werk uit handen aan een professionele partij. Zo weet u zeker dat het werk op een veilige wijze wordt uitgevoerd. Wanneer u het zelf gaat doen kan lichamelijk letsel ontstaan. Denk aan een valpartij of gesnoeide takken die door de val schade aanrichten aan omstanders. Om nog niet te spreken over het omvallen van de boom. Onze European Tree Workers weten precies hoe zij een hoge boom moeten verwijderen. Dit doen zij vaak in delen en gebruiken hiervoor een kettingzaag, kraan, boomgrijper of stobbenfrees (voor het frezen van de overgebleven stam).

Bovendien nemen wij het groenafval direct weer mee. Zo heeft u binnen een dag (of enkele dagdelen) weer ruimte voor iets nieuws. Bijvoorbeeld een nieuwe boom. Indien gewenst, kunnen wij deze direct voor u terugplaatsen. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Onze prijzen ontdekken? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoge boom kappen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn volledig gekeurd en gecertificeerd en weten alles op het gebied van bomen. Daarom is uw project bij ons in de beste handen.

Ons team bestaat uit een hecht en betrokken team van hoveniers, boomverzorgers, tuinontwerpers en planners. Daarom is er altijd ruimte voor uitbreiding. Bijvoorbeeld als u ook delen van uw tuin wilt aanpakken. Benieuwd naar alle mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Is uw boom goed bereikbaar?

De prijs voor het kappen van een hoge boom is afhankelijk van de bereikbaarheid. Is de boom eenvoudig te bereiken? Of moeten we gebruik maken van een kraan? Hoe moeilijker bereikbaar de boom is, hoe langer onze boomverzorgers bezig zijn om de hele boom te verwijderen. Daarom is het goed om bij uw aanvraag van een prijsopgave een aantal foto’s toe te sturen. Dan kunnen wij de prijs geheel op uw situatie afstemmen.

Ontdek onze tarieven voor boomverzorging

Laat uw hoge boom kappen door een expert! De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de kennis en kunde in huis om uw project tot een goed einde te brengen. Vraag vandaag nog een prijsopgave op.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen