Uw hovenier sinds 1978

Gemiddelde prijs boom kappen

Wat is de gemiddelde prijs boom kappen? Dat is vooraf moeilijk te zeggen. De prijsvoering is namelijk afhankelijk van de omvang van uw boom en de bereikbaarheid.

Kunnen onze hoveniers uw boom eenvoudig bereiken? Dan is het kappen binnen enkele uren al uitgevoerd. Is uw boom ontzettend hoog en moet er een kraan bij te pas komen? Dan is de kap complexer. Soms komt het tevens voor dat een boom in delen gekapt moet worden.

Ook kan uw boom een risico vormen door losgeraakte wortelen, scheefstand of ziekte. Dit kan het kappen bemoeilijken.

Toch willen we u graag helpen met een gemiddelde richtprijs voor het verwijderen van uw boom.

Wilt u de kosten voor boom kap bij De Biesbosch Gijsbers Groep inzichtelijk maken? Vul dan ons online offerte formulier in en geef een uitgebreide omschrijving van uw boom. Wij zenden u dan een passende prijsopgave toe.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep: expert in bomen

Wist u dat ons hoveniersbedrijf ervaren en deskundige boomverzorgers in dienst heeft? Wij weten alles op het gebied van boomgezondheid. Wij kunnen uw bomen op een veilige en verantwoorde wijze verwijderen. Daarvoor maken wij gebruik van eigen machines en professionele gereedschappen.

Maakt u zich zorgen over de gezondheid van uw boom? Wij inspecteren uw bomen.

Hiervoor stellen wij een zogeheten VTA-rapportage op. Hiermee kunt u ontdekken welke risico’s uw boom vormt, welke ziekte(s) zijn vastgesteld en kunt u de groeistatus van uw boom inzien. Mochten er eventuele werkzaamheden uit het onderzoek worden vastgesteld, die nodig zijn om uw boom weer in goede conditie te krijgen, dan kunnen wij dat direct voor u uitvoeren.

Al sinds 1978 voeren wij boomverzorging uit voor particuliere klanten én zakelijke klanten. Mocht u een boom in uw (bedrijfs)tuin hebben staan die nodig toe is aan snoeiwerk, freeswerk, verplanting of verwijdering, komen wij graag bij u langs.

Ook voor andere tuinklussen vertrouwt u op ons (zoals tuinonderhoud)

Wilt u naast het verzorgen of verwijderen van uw bomen ook ander tuinwerk aan ons uitbesteden? Bijvoorbeeld het zomer- of winterklaar maken van uw tuin? Het straatwerk vernieuwen, onkruid verwijderen of delen repareren?

Dan is De Biesbosch Gijsbers Groep uw betrouwbare hovenier. Wij komen met veel plezier bij u langs om het werk op een deskundige en grondige wijze uit te voeren.

Gemiddelde prijs boom kappen nu opvragen

Wanneer u op zoek bent naar de gemiddelde prijs boom kappen, helpen we u graag goed op weg. Wij voeren diverse boomprojecten uit in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Wanneer u een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u dit formulier invullen op onze website. Wij zenden u dan een passende offerte toe. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen