Uw hovenier sinds 1978

Boomstronk frezen

Voorkom een hinderlijk obstakel in uw tuin na het verwijderen van uw boom. Wij frezen de boomstronk namelijk af tot een glad geheel. Hiervoor maken wij gebruik van vakkennis en natuurlijk een stobbenfrees. Omdat wij de werkzaamheden met veel zorgvuldigheid uitvoeren, is het verstandig om het frezen door een professional uit te laten voeren. Wij zorgen daarbij voor een uitstekende dienstverlening.

Heeft u naast het boomstronk frezen nog een andere tuinwens? Ons hoveniersbedrijf is van alle markten thuis. Van een compleet nieuw tuinontwerp voor particuliere tuinen tot grootschalige groenprojecten voor zakelijke klanten. Meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan eens rond op onze website én kom direct met ons in contact door ons online offerte formulier in te vullen. Wij doen u dan een voorstel op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarom uw boomstronk laten frezen?

Na het kappen of verwijderen van uw boom blijft de boomstronk vaak zitten. Het is immers bijna onmogelijk om het hele wortelnetwerk van uw boom uit te graven. Want, hoe groter uw boom, hoe groter het wortelnetwerk onder de grond. Daarom wordt de boom tot de boomstronk verwijderd. Echter is de overgebleven boomstronk een lelijk gezicht in uw tuin.

Met een stobbenfrees wordt de boomstronk en een deel van de wortels in snippers en pulp vermaalt. Met het versnipperen ontstaat een groot gat.

Na het opruimen van de vrijgekomen pulp en de snippers, dichten wij het gat met nieuwe grond. Indien gewenst kunnen wij beplanting of bomen terugplaatsen, sierbestrating aanleggen, terrassen realiseren of een gazon aanleggen. Geef daarbij uw voorkeuren aan ons door, dan nemen wij bij uw opdracht meteen de juiste materialen mee.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de overgebleven stobbe in uw tuin te laten zitten. Deze kunnen wij schuren tot een glad geheel. Deze steekt dan een klein beetje of een stuk boven de grond uit.

Meer over de totaalprijs en extra informatie opvragen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf? Dankzij onze certificering, weet u zeker dat het werk op een veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd.

Ontdek de mogelijkheden van boomstronk frezen door met ons in contact te komen. Gewoon via de website, door ons online formulier in te vullen, of persoonlijk door ons te bellen via: 078 – 61 65 792. Wij helpen u snel van uw boomstronk af.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen