Uw hovenier sinds 1978

Boom verzorging

Zoekt u een partij voor boom verzorging? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft professionele European Tree Workers in dienst die uw boom in tiptop conditie houden. Daarnaast adviseren wij u over het groeigedrag, schorsvorming en het gestel van de boom. En inspecteren wij bovendien op onder andere: schimmel, plagen, verdikkingen, ziekten en breuken. Zo weet u zeker dat uw boom in de beste gezondheid blijft.

Uiteraard kunnen wij huidige problemen van uw boom behandelen en toekomstige problemen voorkomen. Met ons VTA-onderzoek is uw boom in de beste handen. Bent u benieuwd naar onze prijsvoering? Via het online formulier vraagt u snel een prijsopgave op.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boom verzorging werkzaamheden. Wat voeren wij uit?

Wilt u ons ten eerste inschakelen voor boom verzorging? Wij voeren alle werkzaamheden omtrent het snoeien, rooien of frezen van uw boom uit. Uiteraard met veel expertise en nauwkeurigheid. Daarnaast is het ten tweede mogelijk om uw boom te verplaatsten, verplanten of te verwijderen.

Wist u dat u als boomeigenaar een zorgplicht heeft naar omwonenden? Als uw boom schade veroorzaakt, bent u verantwoordelijk. Daarom is grondig onderhoud iedere 2 jaar gewenst. Twijfelt u over de gezondheid van uw boom? Laat u dan passend adviseren door onze specialistische medewerkers.

Een andere optie is tot slot om een boomcontrole te laten uitvoeren. In een boomcontrole komen alle risico’s naar voren. U ontvangt bovendien een handige rapportage zodat u na het onderzoek precies waar u aan toe bent.

Passie voor tuinen

De Biesbosch Gijsbers Groep is dagelijks bezig met de realisatie van uw droomtuin. Of dat nu een onderhoudsarme, kindvriendelijke of luxueuze tuin is. Wij gaan graag voor u aan de slag. Met een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Ook verzorgen wij uw bomen tot in de puntjes. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis over bomen, planten én materialen, geniet u altijd van een uitstekende kwaliteit.

Boom verzorging. De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen

Zijn wij concluderend de partij die u wilt inschakelen voor boom verzorging? Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Vanzelfsprekend nemen wij onze eigen machines en apparatuur mee.

Bent u toch liever eerst benieuwd naar onze prijsvoering? En wilt u een vrijblijvende afspraak maken met een medewerker? Vul dan dit formulier in. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen