Uw hovenier sinds 1978

Snoeien van bomen

Zoekt u een deskundige voor het snoeien van bomen? De Biesbosch Gijsbers Groep werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij hebben gediplomeerde European Tree Workers in dienst die alle kennis over boomverzorging in huis hebben. Bij sommige bomen, struiken of bomen is goed snoeiwerk essentieel om de desbetreffende boom of struik onder controle te houden. Maar te veel snoeien kan de boom, heg of struik schaden. Schakel daarom een professionele partij in.

Wanneer u het werk uit handen geeft, weet u zeker dat de werkzaamheden op een veilige wijze worden uitgevoerd. Ook weet u zeker dat het werk ook uw bomen ten goede komt, omdat wij letten op de gezondheid en levensduur van uw boom. Wilt u eens kennismaken met ons bedrijf? Of liever eerst een prijs aanvragen? Vraag dan een offerte aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Snoeien van bomen. Over onze organisatie

De Biesbosch Gijsbers Groep vind een goede kwaliteit afleveren zeer belangrijk. Daarmee zorgen we ervoor dat u na de voltooide werkzaamheden ook daadwerkelijk tevreden bent. Voor het snoeien van uw bomen komt één van onze hoveniers naar u toe.

U kunt naast het snoeien van uw bomen ook de rest van uw tuin door ons laten onderhouden. Dan maaien we onder andere het gazon, bemesten uw planten, verzorgen uw struiken, bomen, bloemen en struiken. En indien gewenst herstellen of repareren we kapotte onderdelen.

Toch uw bomen laten keuren omdat u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw bomen? Of omdat uw boom risicofactoren vertoond en ziek is? Met een VTA-inspectie brengt u snel de gezondheidsrisico’s van uw boom in kaart. En zorgen we ervoor dat uw boom weer kan herstellen.

Dagelijks voor u aan de slag

Ons hoveniersbedrijf is zeer geschikt als uw partner op het gebied van boomverzorging. Hiervoor zijn we aangesloten bij Dutch Quality Garden. Daardoor waarborgen we een uitstekende kwaliteit, goede garantievoorwaarden en lossen wij problemen effectief op.

Ontdek ons tarief

Kom voor het deskundig snoeien van bomen met ons in contact. We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Meer weten over de totale kosten voor uw snoeiproject? Vraag dan eenvoudig een offerte op via het formulier op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.