Uw hovenier sinds 1978

Gemeente bomen snoeien

In uw gemeente bomen snoeien? Dan bent u bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij helpen u bij het veilig snoeien van grote en kleine bomen. Of dat nu in uw achtertuin is of in een openbare woonwijk. Wij helpen zowel gemeentes, als tuineigenaren aan een verzorgde buitenruimte.

Snoeien is belangrijk om overlast van bomen te voorkomen. Bovendien houdt u met snoeiwerkzaamheden uw bomen in goede conditie. Naast diverse snoeiwerkzaamheden, helpen wij u ook met het frezen, (ver)planten, rooien en versnipperen van bomen.

Wilt u ook de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uit Dordrecht inschakelen? Geef uw verzoek voor gemeente bomen snoeien dan vandaag nog aan ons door, door dit formulier in te vullen op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomverzorging bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Boomverzorging is een vak op zich. Daarom hebben wij gediplomeerde boomverzorgers en European Tree Workers (ETW) in dienst. Een boom neemt een grote plek in in de openbare ruimte. En heeft deskundige verzorging nodig. Daarom adviseren wij minimaal 1 keer in de twee jaar uw bomen door middel van een zogeheten VTA-inspectie te laten keuren. We onderzoeken dan biotische en abiotische afwijkingen.

Belangrijk is wel om ieder jaar minimaal 1 keer uw bomen te verzorgen. Normaliter gebeurt dat zelfs twee keer per jaar (iedere zomer en winter). De werkwijze is afhankelijk van de levensfase en standplaats. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over de juiste machines om uw bomen te onderhouden.

Verzoek ‘gemeente bomen snoeien’ aan ons doorgeven

Geef uw verzoek voor gemeente bomen snoeien vandaag nog aan ons door. En ontdek binnen enkele werkdagen de exacte kosten die bij bomen snoeien komen kijken. Natuurlijk is de eindprijs afhankelijk van de hoeveelheid bomen in uw opdracht en of het grote of kleine bomen betreft. U ontvangt de offerte, gewoon via de e-mail. Wilt u deze liever per post ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Zet er in het berichtveld er dan bij dat u een prijsopgave per post wenst te ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.