Uw hovenier sinds 1978

Dode boom kappen

Gaat u een dode boom kappen? Geef het werk uit handen. Wij zorgen er namelijk voor dat het kappen van uw dode boom op een veilige en efficiënte wijze gebeurd. De kosten die hieraan zijn verbonden, vallen in het nauw bij hetgeen wat u kan overkomen. U kunt lichamelijk letsel oplopen door een valpartij of een verkeerde manoeuvre. Door het werk uit handen te geven aan een professionele partij, weet u zeker dat het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Onze boomverzorgers zijn in het bezit van een geldig diploma en beschikken over de juiste machines en gereedschappen.

Wij doen u graag een voorstel over de kosten die het kappen van uw dode boom kost. Kom daarvoor met ons in contact en zend daarbij foto’s mee van uw boom. Zo stemmen we de prijs nog beter af op uw situatie. Vraag nu een offerte op voor dode boom kappen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een hoveniersbedrijf met passie

Wij, bij De Biesbosch Gijsbers Groep, hebben passie voor het vak. Dat merkt u in ieder facet van ons werk. Vooral wanneer het gaat om het nauwkeurig snoeien van uw boom. Ook bij onze andere diensten houden we veel rekening met kwaliteit. Bijvoorbeeld bij de aanleg van uw tuin. We werken altijd met hoogwaardige merken en materialen. De Biesbosch Gijsbers Groep is al een aantal jaar aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Daardoor bieden we u altijd een goede dienstverlening aan.

We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Heeft u een vraag over één van onze diensten? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Schroom niet en neem contact met ons op. Er is altijd een medewerker beschikbaar die tijd voor u vrij maakt.

Wist u dat?

Een boom kan doodgaan door veroudering of door grote wonden. Soms kan het ook voorkomen dat uw boom te maken heeft met een insectenplaag, waardoor de boom langzaam afsterft. Wilt u meer inzicht in waarom de gezondheid van omliggende bomen of uw huidige boom afneemt? Een VTA-onderzoek biedt veel uitkomst. Hierin onderzoeken de European Tree Workers van De Biesbosch Gijsbers Groep de boom op schade, wondjes, barsten, vlekken en de aanwezigheid van schimmels. Kortom: krijg inzicht in uw boom met een VTA-onderzoek.

Dode boom kappen: prijs aanvragen

Uw (dode) boom laten kappen en geheel laten verwijderen? Wij zorgen dat het groenafval direct wordt meegenomen en afgevoerd. Zo heeft u binnen een dag weer plaats voor een nieuwe boom. Deze kunnen we, indien gewenst, direct plaatsen. Liever eerst een offerte ontvangen? Vraag deze nu aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.