Uw hovenier sinds 1978

Boom rooien kosten

Wilt u een professionele partij inhuren om uw bomen te rooien? Meer heeft u vooraf graag inzicht in boom rooien kosten? De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u van A tot Z. Onze boomverzorgers leveren namelijk een hoge kwaliteit af. Ze werken nauwkeurig, volgens de opgestelde richtlijnen en hebben oog voor de gezondheid van uw boom.

Wanneer u het werk uit handen geeft, kunt u bovendien vertrouwen op een professioneel resultaat.

De Biesbosch Gijsbers Groep voorziet u graag van passend advies over de mogelijkheden voor uw bomen. Wilt u vooraf inzicht in de totale kosten voor het rooien van uw bomen?

Vraag dan op een snelle en eenvoudige manier een offerte op via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomverzorging bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Onze boomverzorgers zijn ervaren boomverzorgers met veel kennis van bomen & groen. Dit houdt in dat zij beschikken over de juiste vakkennis en vaardigheden om uw bomen te snoeien, rooien, frezen, verwijderen of verplanten. Allemaal met het oog op kwaliteit en gezondheid van uw boom. Twijfelt u over de status van uw boom? Bijvoorbeeld omdat u barsten, vlekjes of veel insecten ziet?

Met een VTA-onderzoek ontdekt u of er afwijkende verschijnselen zijn waarbij actie vereist is. Wij controleren dan op plagen, barsten, deuken, schimmels, bladvorming. En brengen bovendien het groeigedrag in kaart. Na inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de kwesties staan weergegeven.

Bij dringende acties, voeren wij de werkzaamheden ook direct uit.

U heeft als boomeigenaar een zorgplicht. Dit houdt in dat u als eigenaar verantwoordelijk bent voor schade die uw boom kan aanbrengen bij omwonenden. Zowel materiële schade, als lichamelijke schade.

Schakel ons dan ook op tijd in als u het vermoeden heeft dat uw boom in slechte gezondheid verkeert. En voorkom zo ernstige gevolgen m.b.t. het omvallen -of afbreken- van uw boom!

Boom rooien kosten ontdekken

Voor het rooien en snoeien van uw boom komen onze boomverzorgers graag naar u toe in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Wij brengen specialistische machines, gereedschappen en bescherming mee om de klus uit te voeren. Bovendien voeren wij ook al het groenafval af. U heeft dus nergens omkijken naar.

Vraag nu via de website een vrijblijvende offerte op zodat u weet waar u aan toe bent. Gewoon door ons online formulier in te vullen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.