Uw hovenier sinds 1978

Boom laten snoeien

Wilt u uw boom laten snoeien? De boomverzorgers van De Biesbosch Gijsbers Groep weten raad. Dankzij onze diepgaande kennis over boomgezondheid en groeipatronen, is uw boom binnen aanzienlijke tijd optimaal bij gesnoeid. Wanneer u een professioneel hoveniersbedrijf inschakelt, weet u bovendien zeker dat het werk op een veilige en verantwoorde wijze wordt uitgevoerd. Zo hoeft u zelf niet meer aan de slag.

De Biesbosch Gijsbers Groep bespaart u niet alleen veel werk, maar ook een hoop tijd. Wij gebruiken namelijk eigen machines en gereedschappen om het werk naar behoren uit te voeren.

Wilt u meer ontdekken over onze mogelijkheden omtrent boomverzorging? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag verder. Tot slot kunt u via onze website nu heel eenvoudig een prijsopgave opvragen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gewoon bij u thuis of op locatie. Boom laten snoeien

Bent u een particuliere klant én wilt u uw boom in de tuin laten verzorgen? Dan helpen wij u snel verder. De Biesbosch Gijsbers Groep komt al sinds 1978 bij mensen thuis de tuin verzorgen. Daar hoort boomverzorging ook bij. Daarnaast gaan we ook graag aan de slag voor zakelijke klanten. Denk aan bedrijven, scholen, gemeentes én musea. Of dat nu in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant is, uw project is snel ingepland en uitgevoerd. Dat is de goede service van ons hoveniersbedrijf.

Boom snoeien kan ook toebehoren onder onze dienst tuinonderhoud. Dan komen onze hoveniers en boomverzorgers periodiek bij u langs om de tuin en de bomen te verzorgen. Bijvoorbeeld bij een najaars- of voorjaarsbeurt. Kijk voor meer informatie eens bij onze dienst tuinonderhoud.

Goede kwaliteit garantie

Wij vinden het leveren van een goede kwaliteit erg belangrijk. Of dat nu bij u thuis is of op locatie. Daarvoor zijn we onder andere aangesloten bij Dutch Quality Garden en in het bezit van het CO2-Bewustheidscertificaat, een VCA-certificering en het ISO-9001 keurmerk. Dat zorgt ervoor dat wij altijd een uitstekende garantie bieden. Bijvoorbeeld bij schade of kapotte onderdelen. Geniet van onze goede service wanneer u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelt.

Boom laten snoeien. Gratis offerte

Kortom, laat uw bomen snoeien door een expert, die verstand van zaken heeft. En kies voor de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep. Ons vriendelijke personeel helpt u uiteraard snel verder. Vul ons online formulier in voor een prijsopgave op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.