Uw hovenier sinds 1978

Boom kappen prijs

Uw boom laten kappen? Maar wilt u vooraf eerst de boom kappen prijs weten? De vakkundige boomverzorgers en hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep weten raad. Wij geven vrijblijvend een prijs af voor het laten kappen van uw bomen. Deze vraagt u gewoon op via de website. Stuur hierbij een aantal foto’s van de boom mee, zodat wij de werkzaamheden goed kunnen inschatten. Lukt het niet om foto’s te maken en mee te zenden? Geen probleem, wij sturen iemand om een kijkje te nemen bij uw boom om u een richtprijs te geven.

Kom met ons in contact voor een prijsopgave op maat voor het kappen van uw boom. Dat doet u door ons online formulier in te vullen. Onze medewerkers helpen u vervolgens met veel plezier verder.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

U heeft een zorgplicht

Als boomeigenaar heeft u te maken met een zogeheten zorgplicht. In het kort houdt dat in dat u verantwoordelijk bent voor de eventuele schade die uw boom aanricht bij bijvoorbeeld omvallen of afbreken. Om uw boom in optimale conditie te houden, vraagt u bij ons een VTA-inspectie aan. Wij controleren uw boom op vlekken, barsten, deuken, schimmels en insectenplagen. En brengen bovendien het groeigedrag in kaart. Een advies volgt in een rapportage. Werkzaamheden die hieruit vloeien, hebben betrekking op het weer gezond krijgen van uw boom. Dat kan door delen van uw boom te snoeien, te verzorgen of in het ergste geval om de boom volledig te verwijderen.

Richtprijs afhankelijk van leeftijd en bereikbaarheid

Natuurlijk helpen we u graag verder met een richtprijs voor het kappen van uw boom. De prijs is altijd afhankelijk van de leeftijd van uw boom en de bereikbaarheid. Hoe ouder de boom, hoe groter de boom is, wat het kappen moeilijker maakt. Ook is het van belang of onze machines en medewerkers goed bij uw boom komen. Sommige achtertuinen grenzen aan sloten of ze hebben geen achterom. Dit maakt het bereiken van de boom arbeidsintensief, wat weer gevolgen heeft voor de prijs. Soms kan het ook voorkomen dat uw boom in delen gekapt moet worden.

Wij voeren al het groenafval af naar een duurzame groenverwerker. En ontzorgen u volledig zodat u na de werkzaamheden nergens meer omkijken naar heeft.

Vul ons formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U weet dan snel waar u aan toe bent wanneer u De Biesbosch Gijsbers Groep wilt inschakelen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.