Uw hovenier sinds 1978

Bomen snoeien Rotterdam

Bomen snoeien Rotterdam? De Biesbosch Gijsbers Groep weet raad met uw bomen. Of u ze nu wilt snoeien, rooien, frezen, verplanten of verwijderen. Wij voeren het werk uit op een veilige en verantwoordelijke manier. Dat is immers de goede service van onze dienstverlening. Bij ons profiteert u van een transparante prijsvoering, goede service, garantievoorwaarden en deskundig advies. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft vakbekwaam personeel in dienst. Zoals gediplomeerde hoveniers en European Tree Workers. Zij weten alles op het gebied van bomen en boomverzorging.

Uw project is bij ons in de beste handen. Wij komen bij u langs op een gewenste dag naar keuze om uw bomen te verzorgen en te snoeien. Hierna zorgen we ervoor dat het groenafval op een duurzame manier wordt verwerkt bij een partnerbedrijf. Dat is de goede service van ons hoveniersbedrijf. Wilt u de prijzen van bomen snoeien Rotterdam helder krijgen? Vraag dan nu een offerte aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Let op: u heeft een zorgplicht

Wist u dat u als boomeigenaar een zorgplicht heeft? U bent namelijk -ook als particulier- verantwoordelijk voor de eventuele schade die uw boom kan aanrichten aan derden. Bijvoorbeeld als uw boom omvalt en daarbij letsel of schade veroorzaakt. Blijkt dan uit inspectie dat uw boom niet met regelmaat onderhouden is? Dan moet u opdraaien voor de schade. Wij geven uw boom een goede verzorging, het hele jaar door. Voor een inspectie kunt u kiezen voor ons VTA-onderzoek. Wij controleren dan hoe het is gesteld met uw boom. En kunnen de werkzaamheden uit het adviesrapport direct voor u oppakken. Zo heeft u de rest van het jaar geen omkijken meer naar uw bomen.

Ons werkgebied

Wij komen graag bij u langs in Rotterdam. Woont u in de nabije omgeving van de stad? Ook dan komen we bij u langs. Gewoon bij u thuis of bij u op kantoor. Wij werken al tientallen jaren voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. En komen dagelijks in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Naast boomverzorging adviseren wij u ook graag over tuinontwerp, renovatie, aanleg en tuinonderhoud. Kortom: alles om uw tuin het hele jaar door in de beste conditie te houden.

Bomen snoeien Rotterdam: prijs aanvraag

Een boom is een prominente blikvanger in de tuin. En vergt goede verzorging, het hele jaar door. Dankzij onze gecertificeerde European Tree Workers zijn wij in staat uw bomen op de juiste wijze te verzorgen. En voor alle werkzaamheden die daarbij komen kijken: snoeien, rooien, frezen, (ver)planten, verwijderen of versnipperen, schakelt u ons in. Onze werkwijze is daarbij geheel afhankelijk van de levensfase en standplaats van uw boom. Wilt u toch inzicht in de prijsvoering van De Biesbosch Gijsbers Groep? Vraag een offerte op maat op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.