Uw hovenier sinds 1978

Bomen kappen prijs

Bent u aan het zoeken naar bomen kappen prijs? Omdat u een particulier bent met eigen tuin. Of u werkt bij een instelling of gemeente en u heeft bomen in beheer. Bomen kappen prijs vraagt u snel op bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij kappen al uw bomen voor een aantrekkelijk tarief. Dat doen onze vakkundige hoveniers en boomverzorgers al meer dan 30 jaar! Wij beschikken over de vakkundigheid en kennis om uw project tot een goed einde te brengen. Meer weten? Een medewerker staat u graag te woord. Bezoek daarvoor onze contact pagina.

Wij maken de prijs voor het kappen van uw bomen snel inzichtelijk. Wanneer u ons online formulier invult, geven wij een richtprijs af die samengesteld is op de ingevoerde gegevens. Wij stellen het daarom op prijs als u zoveel mogelijk probeert in te vullen. De offerte wordt vervolgens naar u toe gezonden via de e-mail of per post.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij zetten ons graag in voor een zo hoog mogelijk kwaliteit. Daarom zijn onze mensen gediplomeerd en in het bezit van de juiste certificering. Dat levert nog een groot voordeel op, namelijk dat zij het werk naar behoren en in alle veiligheid uitvoeren. Indien er een calamiteit uitbreekt, kunnen zij snel te hulp schieten. Onze hoveniers en European Tree Workers beschikken over de juiste gereedschappen en machines die nodig zijn om het werk uit te voeren. Denk aan een bosmaaier, shovel, graafmachine, kraan (bij moeilijk te bereiken plaatsen) en auto met laadbak. Kortom: wij dragen zorg voor het veilig kappen, rooien, frezen, snoeien, verplanten of verwijderen van uw bomen.

Boomeigenaar? U heeft een zorgplicht

Wist u dat wij ook uw bomen mogen keuren? Met een boomveiligheidsonderzoek (VTA-onderzoek) weet u snel of uw boom een gevaar vormt voor anderen en of uw boom nog in goede gezondheid verkeerd. Wij kijken naar groeigedrag, ziektes, aanwezigheid van schimmels, barsten, vlekken en meer! Als boomeigenaar bent u verantwoordelijk voor de schade die uw boom kan aanrichten bij anderen. Schakel ons daarom direct in als u twijfelt over de status van uw boom!

Bomen kappen prijs

Bomen kappen prijs ontdekken bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Via onderstaand formulier ontvangt u aanzienlijk snel een offerte in uw postvak. U maakt een wel overwegende beslissing wanneer u op de hoogte bent van alle prijzen. Van ons en van soortgelijke bedrijven. Vraag daarom vandaag nog een prijs op en vul het formulier in

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.